Meny
Swisha en gåva till museet.

För att du ska kunna swisha en donation krävs att du har Swishappen på din mobil eller annan enhet. Se till att Östergötlands museum står som mottagare. Du måste godkänna gåvan med ditt mobila bank-id.

Swish-nummer: 123 050 06 78

Så ger du en gåva via Swish

  1. Öppna Swish-appen i din smarttelefon eller surfplatta eller genom att skanna QR-koden och klicka på ”betala-knappen”. 
  2. I fältet ”Mottagare” skriver du in Swishnumret.  
  3. Ange beloppet du vill bidra med. 
  4. Klicka på ”swisha-knappen” och underteckna med mobilt Bank-ID. 

Tack för din generositet, det betyder mycket för arbetet med att utveckla verksamheten på Östergötlands museum. Låt oss fortsätta stötta varandra och göra skillnad tillsammans!

Företag och organisationer samt större gåvor från privatpersoner

Vill ditt företag, förening, stiftelse eller organisation stötta vår verksamhet?

Östergötlands museum är intresserade av olika former av sponsringssamarbeten och riktade gåvor från privatpersoner, företag och organisationer. Det kan vara riktade gåvor för inköp till samlingar, samarbetsavtal för att utveckla kompetens, marknadsföring och varumärkesbyggande eller medel för att producera en utställning eller en bok. Det går också att ge riktade större gåvor/donationer och testamentariska gåvor till verksamheten eller för ett riktat ändamål. I frågor som rör gåvor/donationer och testamentariska gåvor ber vi alltid gåvogivaren/arna kontakta museichefen på Östergötlands museum för dialog och förankring. 

Vänligen hör av dig till Olof Hermelin, museichef på Östergötlands museum, via olof.hermelin@ostergotlandsmuseum.se eller 013-23 03 01, för att diskutera vilka alternativ som finns.