Utställning|2020.10.31 —2020.11.22

UKÖ IRL

Ung Konst Öst öppnar sin första utställning på Skylten i Linköping 31/10! Här visar unga östgötska konstnärer sina verk.

Ett 30-tal unga konstnärer från Östergötland ställer ut sina verk i grupputställningen UKÖ IRL på Skylten i Linköping. Utställningen blir Ung Konst Östs första och den visas från 31/10 till 22/11.

Tidigare under hösten bjöd Ung Konst Öst in östgötska konstnärer mellan 13 och 25 år att söka till samlingsutställningen UKÖ IRL på Skylten i Linköping. Här välkomnades alla former av skapande; bildkonst, fotografi, hantverk, skulptur m m. Omkring 30 bidrag kommer nu att visas i Galleri Gjuteriet på Skylten.

Corona/Covid-19: Vi följer aktuella restriktioner och rekommendationer från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Kontakt: Lena Wiklund
Plats/lokal: Skylten i Linköping