Gå till huvudinnehållet Gå till sidfoten
sön
24 mar

Upplev tidsresan. Konceptbild för samarbete mellan Linköpings museer och Visit Linköping i samband med Historien om Sverige.

Upplev Tidsresan

Ta chansen att uppleva Tidsresan live när Linköpings kulturhistoriska besöksmål berättar historien om Sverige – från stenåldern till 2000-talet.

Med anledning av att det sista avsnittet av succéprogrammet Historien om Sverige sänds på SVT den 11 februari, öppnar fem av Linköpings stora kulturhistoriska besöksmål upp sina portar för att berätta historien om Linköping.

Upplev historien tidsenligt, eller ta besöken som de kommer enligt bussträckan. Du visste väl att Östgötatrafikens buss nummer 6 tar dig till alla besöksmål?

Ni är varmt välkomna på guidningar och visningar hos Östergötlands museum, Linköpings Domkyrka, Linköpings Slotts- och Domkyrkomuseum, Gamla Linköping och Flygvapenmuseum den 11 februari.

Klicka här för att se öppettider, inspiration och information om dagens visningar.