Workshop/aktivitet|2020.12.05 kl 13:00

Dekorera ljuslyktor

På Kulturhuset Agoras familjelördag ses vi och dekorerar ljuslyktor av glas för att lysa upp i vintermörkret.

Välkommen att skapa tillsammans med oss på lördag 5/12 på Kulturhuset Agora i Skäggertorp, Linköping! Östergötlands museums pedagoger finns på plats kl 13-15. Med hjälp av glasburkar, ståltråd och glasfärg tillverkar vi ljuslyktor att lysa upp vintermörkret med. 20 platser.

Du kan även testa att göra stop motion-film tillsammans med Agoras mediepedagog kl 13-15. Klipp ut siluetter och ge dem liv på ett ljusbord! 20 platser.

Corona/Covid-19: Vi följer aktuella restriktioner och rekommendationer från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Kontakt: Carola Sandgrim
Plats/lokal: Agora, Skäggetorp centrum 18, Linköping