Alltid på Östergötlands museum

Vernissage|2013.11.10 kl 14:00

Uppdrag: Dokumentation

Utställningen invigs

Utställningen invigs med ett samtal om vikten av dokumentation. I samtalet deltar de båda f d museicheferna Gunnar Lindqvist och Pär Hallinder, f d länsantikvarie Bengt Häger, f d biträdande länsantikvarie Carin Claréus  och stadsantikvarie Gunnar Elfström.

Uppdrag: Dokumentation handlar om museets uppdrag att dokumentera invigs. Här visar vi hur man kan använda äldre foton i samband med renovering av byggnader och föremål, samt när man vill visa hur vissa miljöer har förändrats. Tanken är också att visa vilken dokumentationsskatt museet har.

Kontakt:
Plats/lokal: Östergötlands museum