Alltid på Östergötlands museum

Alltid på

Visning/guidning|2020.08.26 kl 18:00

Gravar och hagmark i Klosterorlunda

Natur- och kulturguidning vid gravfält i en vacker ekbacke i Klosterorlunda.

Följ med arkeolog Ann-Charlott Feldt och naturguide Lars Frölich på en vandring vid gravfältet i Klosterorlunda, Vadstena kommun!

Invid vägen mellan Hov och Vadstena ligger gravfältet i en vacker ekbacke. Många har nog sett det när de passerat förbi på landsvägen. Där finns bland annat högar och stensättningar, terrängen är betesmark.

Vägbeskrivning: Från Vadstena ta Hovsvägen mot Väderstad. Kör 4,6 km. Det finns en parkeringsficka på höger sida. Parkeringsmöjligheterna är begränsade så ta gärna cykeln. Koordinater: WGS84 58°24'19.8"N 14°54'31.3"E.

Det kan bli begränsningar av antalet deltagare eller inställd guidning utifrån, vid tillfället aktuell, information från regeringen och folkhälsomyndigheten. Så håll koll på vår hemsida!

Kontakt: Ann-Charlott Feldt
Plats/lokal: Klosterorlunda, Vadstena kommun