Alltid på Östergötlands museum

Föreläsning/seminarium|2019.12.08 kl 10:45

Söndagstur i Boxholm

Historiker Björn Ivarsson Lilieblad berättar vid brasan i skogen vid Granforsen

En vintrig söndagsförmiddag. En eld i skogen. En vacker och kanske historisk plats. Lägg till en berättare som pratar om ett fritt ämne intill brasan. Då har du en Söndagstur i Boxholm!

Denna söndag ses vi vid festplatsen Granforsen för att lyssna på Björn Ivarsson Lilieblad, som är avdelningschef för Samlingar och konservering på museet. Under året har han bl a arbetat med museets årsbok "Det mörka Östergötland" så förmodligen får vi höra om något mörkt och mystiskt och om hur det står sig gentemot historiska fakta.

Hitta till Granforsen

Söndagsturerna är ett perfekt mål för en promenad och en trevlig anledning att komma ut i naturen och den friska luften en stund på söndagsförmiddagen. Elden brinner från cirka kl 10.

Säsongens Söndagsturer inleds 1/12 2019 och avslutas 8/3 2020. Läs mer om turerna på Krafttagets hemsida. Där finns hela programmet, kartor, vägbeskrivningar och presentationer av de 15 olika berättarna.

Kontakt: Klas Johansson, Föreningen Krafttaget, tel 070-4790467 klas.1962@gmail.com
Plats/lokal: Festplatsen Granforsen. Vägvisning finnsmellan Flemminge och Ryckelsby
I samarbete med: Föreningen Krafttaget, Boxholm

Mynewsdesk Följ Östergötlands museum