Workshop/aktivitet|2019.10.29 kl 10:00

Höstlovsverkstad

Datamuseet besöker Agora i Linköping – Skriv ett spel!

Välkommen att göra textbaserade dataspel med Datamuseet i Agoras medieverkstad på höstlovet! Rekommenderad ålder: från 10 år och uppåt.

Med hjälp av onlineverktyget Twine lär vi oss att med enkel programmering hitta på interaktiva berättelser, med skräcktema för den som vill! Du får lära dig hur man kan bygga upp en berättelse och får även testa att ge läsaren olika valmöjligheter medan den läser.

Vi håller på från kl 10 till 15, med paus för lunch mellan 12 och 13. Du kan köpa fika för en mindre peng i Agoras café, eller så tar du med lunch/fika hemifrån.

Föranmäl dig till karin.lundahl@datamuseet.se. Antalet platser är begränsat till 12. Vi ses vid entrén i Agora, Skäggetorp, Linköping.

Kontakt: Karin Lundahl
Plats/lokal: Agoras medieverkstad, Skäggetorp; Linköping