Visning/guidning|2019.10.06 kl 11:00

Med hunden till kulturen

Följ med på en vandring i det medeltida Linköping, från klostret till pestkyrkogården!

Ta med hunden på en vandring i Linköping med medeltid som tema. En av museets arkeologer berättar om några spännande platser vi passerar.

Vill du veta rådhuset låg eller var franciskanerklostret inte låg och varför man sköt papegojor i Linköping? Häng då med på den här promenaden som är ca 1,5 km lång.

Samlingsplats: Hospitalstorget.

Kontakt: Ann-Charlott Feldt
Kostnad: Kostnad: 50:- (kontant eller swish), gratis för barn, ungdomar och hundar
Plats/lokal: Linköpings innerstad