Workshop/aktivitet|2019.05.30 —2019.05.31 kl 09:00

Kurs i fönsterrenovering

Tvådagars-kurs där byggnadsantikvarie, snickare och målare lär ut grunderna

I samband med Fönsterrenoveringens dag anordnas en tvådagars-kurs i fönsterrenovering i Drabbisdag, Berg. Byggnadsantikvarie, snickare och målare lär dig grunderna. Vi håller på mellan kl 9 och 16 båda dagarna. Har du något favoritverktyg, ta gärna med dig det.

Anmälan till:
Erik Bjärnlid, 0706-45 98 86, erik.bjarnlid@telia.com
Marie Hagsten, 0735 - 40 77 88, marie.hagsten@gmail.com

Arrangör:
Vreta klosters hembygdsförening med bidrag från Länsstyrelsen Östergötland

Fönsterrenoveringens dag 30 maj 2019 – en dag för hela Sverige och alla våra hus!

Förra året instiftades en ny nationell temadag, Fönsterrenoveringens dag, 30 maj, av Riksantikvarieämbetet, Svenska byggnadsvårdsföreningen och Sveriges länsmuseer. Detta för att uppmärksamma alla de vinster man gör genom att bevara och ta hand om sina fönster. Olika aktiviteter anordnas runt om i landet, från workshops och kurser, till utställningar och stadsvandringar där man tittar på olika typer av fönster.

Kontakt: Klara Johansson
Kostnad: 600:-, fika ingår