Workshop/aktivitet|2019.06.24 —2019.06.28

Nördkollo 2019

För tjejer* som vill lära sig mer om teknik och spelutveckling och träffa nya vänner

Nördkollo är ett teknik- och spelskaparläger för tjejer* mellan 13 och 19 år. Ett läger för dig som vill lära dig mer om teknik och spelutveckling och träffa nya vänner med liknande intressen. Vi bjuder in spelutvecklare och workshopledare från spel- och teknikbranschen som delar med sig av sina bästa tips!

När du kommer till Nördkollo blir du en del av ett team som tillsammans kommer på ett spelkoncept, gör egen grafik och musik/ljudeffekter och sedan programmerar spelet. Inga förkunskaper eller tidigare nördighet krävs.

Anmäl dig nu! Vi tar emot 30 deltagare, först till kvarn!

* Med tjejer menar vi alla som identifierar sig som tjej, har erfarenhet av att vara tjej eller identifierar sig som ickebinär.

Huvud med afrohår som tonar från grönt till blått, och glasögon

Kontakt: Karin Lundahl
Plats/lokal: Folkuniversitetet i Linköping, S:t Larsgatan 44
I samarbete med: Folkuniversitetet, Saab, Linköpings universitet, Dataföreningen Östra kretsen, Stångåstaden