Löfstad slott logotyp

Föreläsning/seminarium|2019.04.27 kl 18:00

Axel von Fersens hetta - EXTRAINSATT

Vi sätter in en extrakväll med Axel von Fersens hetta!

EXTRAINSATT KVÄLL 27/4

Eftersom trycket har varit så högt på platser till Axel von Fersens hetta - en quizkväll på en ny nivå, så har vi lagt in en extrakväll dagen efter.

BOKA PLATS PÅ LOFSTAD.SLOTT@OSTERGOTLANDSMUSEUM.SE, uppge antal platser och kontaktnummer.

AXEL VON FERSENS HETTA - en underhållande quizkväll med Caroline Donath.

Det sägs att han var sval, kylig - inget kunde vara mera fel. I Axel von Fersens hetta dyker Caroline Donath ned i Axels passionerade sidor. I Frankrike, Italien, på Löfstad sattes hans hjärta i brand, och inte bara där. Gång på gång var han också tvungen att se sin kärlek gå förlorad.

Kvällen är utformad som ett quiz, med mycket musik, vin, kaffe och skratt. Här är det inte dina kunskaper som premieras, utan din gissningsförmåga och slughet. Caroline, känd från förra årets braksuccé Axel von Fersens charmkurs, tar dig varsamt med på en helt ny resa.

För kvällen erbjuder Värdshuset dem som vill en kall buffé för 100 kr. Dryck tillkommer. Bokas på samma mailadress som ovan.

JAG VET FOLK SOM INTE HAR NÅGON ATT GÅ MED. KAN DE KOMMA UTAN SÄLLSKAP?
Ja, det kan de. Här får alla sällskap utav Caroline, expert på Axels charm.

BEHÖVER JAG ANSTRÄNGA MIG?
Inte särskilt. Frågesporten varvas med anekdoter, och genomgången av de rätta svaren hör till höjdpunkterna. Vinnaren får en segerpokal.

HUR FUNGERAR DET MED MATEN OCH DRYCKEN?
Man anländer kl 18, och köper om man vill lite mat och dryck. Under frågesporten blir det flera pauser, där man kan hämta mera.

JAG KÄNNER LÄNGTAN EFTER PASSION. KAN AXEL HJÄLPA MIG?
Ja, det kan han.

”Jag har haft det mest avundsvärda liv.” Axel von Fersen

”När kvällen var slut ville jag ha mer.” Scenkonstguiden, om Axel von Fersens charmkurs Platinum Edition

”Riktigt roligt” DN, om ”Jag är Axel von Fersen”

Caroline Donath är skådespelare, logonom (röstcoach) och dramatiker. Hennes största succér ”Axel von Fersens charmkurs”, och ”Axel von Fersens charmkurs Platinum Edition”, har lockat tusentals besökare över hela landet på bl.a. Livrustkammaren, Drottningsholms slottsteater, Löfstad slott, även Finland. Hennes första föreställning ”Jag är Axel von Fersen” spelades på Södra Teatern, Riddarhuset, Arvikafestivalen, Riksteatern och många andra ställen. Frågesporten Axel von Fersens hetta är ett helt nytt koncept för att lära sig om Historien.

Kontakt: Löfstad slott
Kostnad: 150 kr