Föreläsning/seminarium|2019.02.13 kl 18:00

1000 dagar av omsorg

Museichef Olof Hermelin berättar om renoveringsplanerna för museibyggnaden i Linköping

Den här kvällen berättar museichef Olof Hermelin om den förestående renoveringen av museibyggnaden i Linköping. En museibyggnad behöver omvårdnad och kärlek. Allt från ventilation och stammar till golv, väggar och tak måste förnyas efter några år. Och visst finns det nya idéer om vad som är den optimala besökslokalen. Idag vill vi ha öppnare ytor och fler intryck. Vi vill ha ljus och rymd och vi vill ha lättare att orientera oss. Allt det här och mycket mer kommer vi att ta hänsyn till i samband med renoveringen.

Söndag 3/3 2019, börjar vår resa mot framtiden. Museets byggnad i Linköping ska totalrenoveras och kommer att vara stängd för besökare en lång tid framöver.

Samtidigt kommer delar av vår publika och pedagogiska verksamhet att utvecklas och pågå på andra platser. Och vår uppdragsverksamhet fortsätter. Så håll koll på våra webbsidor och våra konton i sociala medier, där håller vi dig uppdaterad om vad som händer.

Och vi har ju öppet i ytterligare en månad, med bland annat utställningsvisningar på programmet. Passa på att besöka Östergötlands museum, modell 2019, innan det är för sent!

Kontakt: Olof Hermelin
Plats/lokal: Östergötlands museum, Sal B, Wallenbergsalen
I samarbete med: Östergötlands museums vänner

Följ Östergötlands Museum