Föreläsning/seminarium|2019.02.14 kl 17:30

Två nya utställningar

Kom till oss med dina tankar, idéer och frågor kring de nya basutställningarna

Två nya basutställningar ska byggas, den ena är en kulturhistorisk utställning om Östergötland och den andra ska inrymma delar av vår stora konstsamling. Vi berättar om hur vi tänker oss dom nya utställningarna – och vi är väldigt nyfikna på dina tankar, idéer och frågor.

Vad vill du att utställningen om Östergötland ska visa? På vilket sätt ska konsten visas och vilken typ av konst vill du helst se? Och hur vill just du uppleva konsten? Vi har en massa tankar och idéer som vi vill bolla med dig!

Museibyggnaden stänger för renovering från söndag 3/3 2019 och kommer att vara stängd under en längre tid. Men många delar av museiverksamheten kommer att pågå under stängningstiden och när vi öppnar igen kommer mycket att vara nytt. Fyra kvällar i januari och februari är du välkommen till oss för samtal om våra olika utvecklingsprojekt, både utställningar och annat.

Kontakt: Emma Friberg
Plats/lokal: Östergötlands museum