Föreläsning/seminarium|2019.01.24 kl 17:30

Föremålsflytt

Vi berättar hur vi planerar renoveringen av museet utifrån museiföremålen

Museet ska renoveras och utrymmen måste tömmas. Vad innebär det för museets samlingar? Kom och hör om hur vi planerar renoveringen utifrån museiföremålen och vilka utmaningar vi ställs inför.

Museibyggnaden stänger för renovering från måndag 4/3 2019 och kommer att vara stängd under en längre tid. Men många delar av museiverksamheten kommer att pågå under stängningstiden och när vi öppnar igen kommer mycket att vara nytt. Fyra kvällar i januari och februari är du välkommen till oss för samtal om våra olika utvecklingsprojekt, både utställningar och annat.

Kontakt: Emma Friberg
Plats/lokal: Östergötlands museum