Utställning|2018.12.06 —2019.01.13

Operation pepparkakshus

Rösta på den bästa pepparkaks-skapelsen, lördag 8/12 öppnar utställningen!

En väldoftande utställning där fem driftiga amatörbagare tolkar begreppet folkkonst med hjälp av pepparkaksdeg och andra ätbara ingredienser.

Första helgen i december lämnades tävlingsbidragen in i museets reception. Deltagarna fick fylla i en blankett och varje skapelse fick ett nummer. Lördag 8/12 är utställningen klar för invigning.

Utställningen visas i övre trapphallen på museet, verken ställs ut anonymt men numrerade. Museets besökare röstar fram en vinnare. Vilken skapelse som tar hem segern avslöjas lördag 12/1 2019 kl 14. Smakfullt pris till segraren utlovas!

Hämtning
Vill du ta hem ditt verk gör du det lördag 12/1 efter kl 14 alternativt söndag 13/1 kl 11-16. Bakverk som ej hämtats någon av dessa dagar kommer att slängas.

Har du frågor kan du maila till: caroline.m.blomsten@ostergotlandsmuseum.se

Kontakt: Caroline Morgansdotter Blomsten
Kostnad: Ordinarie entréavgift