telefon

Vernissage|2019.01.26 kl 14:00

Vernissage: Stafetten nr 35 – Sofia Ek

Konstkonsulent Lena Wiklund inviger utställningen "Téléphone" med verk av Sofia Ek

Stafettpinnen har kommit till Sofia Ek från Vadstena som visar en installation med titeln Téléphone. Konstkonsulent Lena Wiklund inviger utställningen i närvaro av konstnären.

Att få veta vad som händer när ett museum inte själv bestämmer vem som ska ställa ut var tanken när utställningsstafetten med samtida konstnärer från Östergötland startade 2006. Och i Stafetten är det varje utställare som själv väljer nästföljande, man väljer kvinna, kvinna väljer man etc.

Kontakt: Lena Wiklund
Kostnad: Fri entré vid vernissagen