Löfstad slott logotyp

Film/teater/musik|2018.12.11 kl 18:00

Axel von Fersens charmkurs PLATINUM

Succén är tillbaka med nytt innehåll- charmkurs PLATINUM!

Caroline Donath är tillbaka på Löfstad med en ny charmkurs i Axel von Fersens skola Axel von Fersens charmkurs PLATINUM EDITION.

Gamla och nya besökare är välkomna att se succéföreställningen som tagit sig till en NY nivå - platinumnivå. En möjlighet att komma närmare både Caroline och Axel:

”Jag såg på damerna och visste, att jag kunde ha en fullständig framgång, om jag bara ville.”

Axel von Fersens liv är fyllt av makalösa äventyr. I Frankrike får han självaste drottningen på fall, i Amerika blir han tolk åt General Washington. Vill du bli likadan? Axel von Fersens charmkurs Platinum Edition är en underhållande afton med Caroline Donath.

Du får ta del utav Axels HELT NYA tips och tekniker för framgång under denna kväll, som lika mycket är en show som charmkurs. Caroline tar dig varsamt och lekfullt med på en resa. Du får lära dig att uppvakta, utan att behöva resa dig ur stolen. Caroline är expert på Axels charm.

⚜️Nya detaljer kring KÄRLEKSAFFÄREN med ”La Petite"
⚜️Nya avslöjanden om TRIANGELDRAMAT i Paris och
⚜️Vad som egentligen hände i AMERIKA.

Caroline berättar också mer om när hon var Miss Sweden i Nigeria.

Tanken är att du ska få praktiska och opraktiska kompetenser för vardagen, direkt från 1700-talet. Kärlekens spel är tidlöst.

Efter föreställningen får alla deltagare ett fint diplom för sina nya färdigheter. Man kan därefter titulera sig ”avancerad Charmör”, vilket är en nivå högre än alla tidigare charmörer.

“Riktigt roligt.. njuter av att tillbringa en afton i Donath/von Fersens storslagna sällskap.” DN, om Carolines förra föreställning Jag är Axel von Fersen.

“Var på teatern, det var tarvligt som vanligt.”
Axel von Fersen

ENDAST FÖRBOKNING lofstad.slott@ostergotlandsmuseum.se, uppge namn, hur många platser ni vill boka samt telefonnummer.

I samarbete med studieförbundet Sensus.

Kontakt: Löfstad slott
Kostnad: 200 kr