Visning/guidning|2018.08.14 kl 14:00

Familjevisning: Stenåldersgraven

Museipedagog Caroline Morgansdotter Blomsten visar stenåldersgraven från Bergsrondellen, för hela familjen

Ta med hela familjen på en visning i den kulturhistoriska utställningen Östgötaliv!

Museipedagog Caroline Morgansdotter Blomsten guidar, med fokus på de arkeologiska fynden i Bergsgraven, som hittades när Bergsrondellen byggdes på 1950-talet. Här finns också Oscar Nilssons rekonstruktioner av de tre personer – en man, en kvinna och ett litet barn – som låg i stenåldersgraven.

Kontakt: Caroline Morgansdotter
Kostnad: Ordinarie entréavgift