Workshop/aktivitet|2018.06.25 —2018.06.29

Sommarlov med hästar och skapande

Du som bor i Linköping, är 10-15 år och har funktionsvariation kan prova på både ridning och skapande!

Sommarlovsverksamhet för dig som bor i Linköping, är mellan 10 och 15 år, har någon form av funktionsvariation, och både gillar djur, ridning och att skapa. Vi myser och jobbar i stallet, lär oss om hästar, provar på ridning och målar tygkassar, muggar, hästbilder med mera.

Du behöver tåliga kläder dels för stalljobb, hästmys, utomhusaktivteter och dels för pyssel med färg, lim med mera. Bra skor med klack för prova på-ridning. Hjälm finns till utlån.

Anmäl dig till lena.lindgren@ostergotlandsmuseum.se. I anmälan uppger du ditt namn, din ålder, eventuella allergier och en förälders namn, telefonnumer och mailadress.

Vi samlas kl 10 varje dag på Smedstad Ridsportcenter. Det är gratis att vara med! Lunch ingår. Anläggningen är funktionsanpassad och ledarna är vana vid funktionsvariation.

Kontakt: Lena Lindgren
Kostnad: Det är gratis att vara med, lunch ingår.
Plats/lokal: Östergötlands museum
I samarbete med: Linköpings kommun och LFK