Workshop/aktivitet|2018.08.06 —2018.08.10

Sommarlov med handboll och skapande

För dig som inte vill välja: testa både handboll och skapande!

Du som är mellan 6 och 13 år och bor i Linköpings kommun är välkommen att anmäla dig till sommarlovsaktivitet med både kultur och handboll. Vi håller på under fem dagar; måndag 6/8–fredag 10/8, från kl 10 till kl 15.

Vi kommer att vara dels här på Östergötlands museum i Linköping och dels i en närliggande idrottsarena samt utomhus. Dagarna blandar handboll och rörelse med lek och skapande. Det är kostnadsfritt att delta och inga förkunskaper behövs!

Anmäl dig till lena.lindgren@ostergotlandsmuseum.se. I anmälan uppger du ditt namn, din ålder och en förälders namn, telefonnumer och mailadress.

Det är kostnadsfritt att delta och vi bjuder på frukt. Ta med egen lunchmatsäck, microvågsugn finns på museet. Vattenflaska och bra träningsskor behövs.

Kontakt: Lena Lindgren
Kostnad: Gratis, frukt ingår. Ta med lunchmatsäck.
Plats/lokal: Östergötlands museum
I samarbete med: Linköpings kommun och Idrottsföreningen RP, Linköping