Film/teater/musik|2017.08.16 kl 19:00

CHOPIN – EN FÖRESTÄLLNING

Pianisten Henrik Måwe i en dramatiserad konsert som väver samman Chopins musik och levnadsöde.

Pianisten Henrik Måwe är en av sin generations mest spännande pianister; hans inspelningar är bland de populäraste på Spotify. Här hör vi honom i en dramatiserad konsert som väver samman Chopins musik och levnadsöde.

Manus och regi: Martyna Kaiser. Kostym: Camilla Thulin.

BILJETTER säljs vid entrén en timme före konsertens början. Entré 200:-. Gratis för dig under 25 år. Endast kontant betalning.

Biljetter kan också beställas från 29 juli per tel/sms: 0705-10 73 22 eller mejl: info@musikdagar.com, senast kl 18 dagen före konserten. Förbeställda biljetter hämtas och betalas i entrén senast 30 minuter före konserten.

Med FESTIVALPASSET har du fri entré till alla konserter och reserverad plats fram till 20 min före konsertstart.

Genom att köpa Festivalpasset blir du även medlem i Festivalklubben, till stöd för Östergötlands Musikdagar, och inbjuds till en årlig musikalisk soaré.

Festivalpasset kostar 900:-. Köps kontant i biljettkassan vid varje konsert eller genom insättning av summan på PlusGiro 37 18 92-1, oss tillhanda senast 7 augusti. Betalningsmottagare: Föreningen Musik i Linköping Festivalklubben. Ange namn, adress och e-post.

Kontakt: Emma Friberg
Kostnad: Entré 200:-. Gratis för dig under 25 år.
Plats/lokal: Östergötlands museum, Sal B, Wallenbergsalen

Facebook  Löfstad slott >