Workshop/aktivitet|2017.10.19 kl 11:00

FöräldraRutan

Fritt skapande för föräldralediga – tema leksak

Fritt skapande för dig som är föräldraledig och har svårt att få tid att skapa själv! Dropin kl 11–14. Ca kl 12 berättar vi om skapandets material. Flera olika tekniker prövas under terminen.

Ta med barnen till ateljé Rutan! Mikrovågsugn och skötbord finns.

Höstens teman

28/9 Barnkalas – vi gör ett födelsedagskit till ditt barns kalas. Vi trycker påsar, gör pom poms, vimplar och inbjudningskort.
5/10 Takmobil – vi gör mobiler att hänga i taket, till dig eller till din bebis.
12/10 Fotoram – en del minnen vill man ha bakom glas. Skapa en personlig ram till din favoritbild.
19/10 Leksak – att leka är livsviktigt! Vi skapar enkla leksaker, med enkla medel.
26/10 Tygtryck – vi tillverkar personliga tygkassar, förkläden och kuddöverdrag.
9/11 Ull – med ull kan man tova till det ordentligt! Vi skapar alltifrån smycken till grytunderlägg.
16/11 Ljus – vi förgyller höstmörkret med en egenhändigt dekorerad lampskärm. Ta gärna med en egen som du vill göra om.
23/11 Jul – vi dricker glögg och gör juldekorationer av alla möjliga och omöjliga slag.

Kontakt: Caroline Morgansdotter Blomsten
Kostnad: 60:- inkl fika