Jag_sv-vit-hemsida
Assi Molin

Epost →

Nyhet|2020.11.17 kl 10:45

Ord- och bildworkshop för unga

Uko-logga_liggande_gul

Är du 13-25 år och gillar bild och skrivande? Då är detta en workshop för dig!

Testa hur du kan utveckla ditt skapande genom att leka med ord och bild. Oavsett om du är nybörjare eller redan erfaren är du välkommen att delta i denna workshop med Ung Konst Öst.

Vi ses i Åtvidaberg 28/1Norrköping 4/2Mjölby 18/2 och Vadstena 4/3. Anton Bergström Grabowska från Ung Konst Öst leder workshopen som håller på från kl 16.30 till 18.30 och är öppen för alla i åldern 13-25 år. Här kan du få inspiration!

Vi finns på plats på biblioteket för att även informera om Östergötlands museums kommande programverksamhet och den spännande renovering som museet just nu genomgår.

Corona/Covid-19: Anpassas till aktuella restriktioner från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Tillbaka →

Pressida

Pressnyhetsbrev

Fyll i din emailadress för att prenumerera på vårt pressnyhetsbrev.

Här hittar du vårt Pressrum

Museets Instagram