Jag_sv-vit-hemsida

Nyhet|2020.03.17 kl 09:47

Corona/covid-19

Museet_puff

Guidningar utomhus genomförs men flera publika aktiviteter skjuts på framtiden. Beslutet gäller till 21/6 och kan förlängas/ändras.

Mot bakgrund av regeringens beslut och folkhälsomyndighetens rekommendationer kring corona/covid-19 har Östergötlands museum beslutat att skjuta flera publika evenemang – besök, föreläsningar och liknande – på framtiden.

Detta gäller även Löftstad slott och våra andra filialer.

Vissa programpunkter som sker utomhus, till exempel natur- och kulturguidningar, kommer tills vidare att genomföras. Med anledning av den osäkerhet som råder under nuvarande pandemi kan detta ändras från en dag till en annan.

Beslutet gäller till och med 21/6 2020 men kan komma att förlängas eller förändras.

Östergötlands museum vill endast genomföra aktiviteter där alla kan känna sig trygga, och arbetar nu för att även presentera kultur- och kunskapsupplevelser på nya sätt.

Tillbaka →

Pressida

Pressnyhetsbrev

Fyll i din emailadress för att prenumerera på vårt pressnyhetsbrev.